12 Ekim 2010 Salı

12 ekim altın fiyatları - dolar fiyatları - euro ( avro ) fiyatları - borsa ( IMKB ) piyasa beklentisi

12 ekim 2010 beklendiği gibi altın fiyatları bu haftaya da artış ile başladı. Altın fiyatlarındaki bu artış alt ürünlerine de az da olsa kıpırdanmalar yarattı, altın bilezik fiyatları, sarı lira, çeyrek altın, yarım altın, 24 ve 18 ayar altın, cumhuriyet altını, ziynet altın, burma bilezik ve has altın fiyatlarında da küçük te olsa artış yaşandı. Altın fiyatlarındaki bu artış hafta içerisinde devam edecektir. 
Dolar fiyatları ise yeni haftaya beklenenin aksine artış ile başladı, dolar fiyatlarındaki artış süpriz olsada fazla uzun süreceğini düşünmüyoruz. 
Borsa ( IMKB ) de günü artış ile kapadı. Borsa ( IMKB ) daki bu artış amiyane tabirle rölantide bir süre daha devam edecektir.
Ancak enflasyon gittikçe artmakta ve hayat pahalılaşmaktadır. Şahsen pazarı gezen biri olarak fiyatlar hiç iç açıcı değildi özellikle domates ya bulunmuyor yada 4 - 6 TL aralığında fiyatlar ile satılıyordu. Enflasyondaki bu artış yıl sonu piyasa rakamlarına yansıdığında asıl değerler ortaya çıkacak olsada pazarda kriz havası görülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder