16 Eylül 2008 Salı

Altın ve dolar fiyatları ve piyasadaki gelişmeler

Uzun zamandır ne site açsam diye düşünürken bu konu geldi aklıma. Şu an piyasanın çalkantılı durumunu göz önüne alırsak insanların en çok ihtiyaç duydukları bilgileri sizlerle paylaşacağım.
Önceliklerimiz altın ve dolar olsada ara konularla haftalık borsa analizlerini de sizlerle paylaşacağım. Sitemize ilk girdiğinizde şu aklınıza takılabilir, bu kadar piyasa hakkında site varken senin ne farkın olacak; benim farkım öncelikle günlük piyasa konularını kurların iniş çıkışlarını en açık dille sizlere anlatmak olacak.Elimden geldiğince piyasa terimlerini kullanmamaya çalışacağım. Ayrıca sade günlük rakamlar ile beraber Türk ve dünya piyasasını etkileyen haberleri de sitemizde bulabileceksiniz ve elime geçtikçe piyasanın uzman isimlerinin de yorum ve görüşlerini de sizlerle paylaşacağım.Üzgünüm ki şu an sitemiz tam olarak googleye kaydı oturmadığı için 1-2 gün sadece rakamlar olacak ancak 1-2 hafta içerisinde tam randımanla sizlerle olacağız.
Sizlere tavsiyem sitemizi bir yere kaydetmeniz yönünde olacaktır, çünkü; yakın zamanda en çok bilgiye buradan rahatlıkla ulaşabileceksiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder